Omega 3 kalaöljy + mustikkauute

49,70 

1 pkt, 60 kapselia, 2kk jatkuva tilaus.

Kotimaisen Hyvinvointitukun erittäin tehokkaaseen ja nopeavaikutteiseen Omega3 kalaöljyyn on nyt lisätty skandinaavista mustikkaa uutteena. Omega3 kalaöljy on merkittävä lisä varmistaaksesi riittävän päivittäisen EPA:n ja DHA:n saantisi Suomen Sydänliiton suositusten mukaisesti. Näiden monityydyttämättömien rasvahappojen riittävä saanti ehkäisee tulehdustiloja, jotka liittyvät mm. sydän- ja verisuonitauteihin, reumaan sekä MS-tautiin. Lisäksi ne vaikuttavat hermoston kehitykseen ja toimintaan, näön tarkkuuden ylläpitämiseen sekä alentavat veren kolesterolipitoisuutta sekä verenpainetta.

Nyt Kotimainen Hyvinvointitukku yhdisti Omega3:n ja mustikan. Mustikan maku on upea ja terveysvaikutukset kiistattomat. Mustikka on antioksidantti, jonka sisältämät antioksidatiiviset antosyaanit voivat mm. edistää elimistön insuliiniherkkyyttä ja alentaa syöpäriskiä. Mustikka vaikuttaa suosiollisesti myös muistin toimintaan, estää tulehdustiloja sekä tehostaa hämäräkökykyä.

Tuotetunnus (SKU): omega-90 Osasto:

Kuvaus

Annostus:
1 kapseli päivittäin. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

1 kapseli sisältää kalaöljyä 750mg:
Omega-3 450mg, EPA 245mg, DHA 180mg, mustikkauutetta 25mg, jossa antosyaaneja 6,25mg.

Ainesosat:
Etyyliesteröity kalaöljytiiviste (750mg/kapseli), liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), mustikkauute, pintakäsittelyaine (mehiläisvaha), hapettumisenestoaine (tokoferoliyhdiste), puhdistettu vesi.