B12-vitamiinitabletit

49,70 


1 pkt, 120 tablettia, 4kk jatkuva tilaus.

Kotimaisen Hyvinvointitukun tehokas ja nopeavaikutteinen B12–vitamiinivalmiste edistää luonnollista aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä sekä tukee normaaleja psykologisia toimintoja. Vahva ja tehokkaasti imeytyvä B12-vitamiini edistää veren punasolujen muodostusta ja hermoston sekä immuunijärjestelmän toimintaa. Tablettien sisältämä metyylikobalamiini on B12-vitamiinin aktiivinen ja tehokkaasti imeytyvä koentsyymimuoto.

Mansikan makuisia pureskelutabletteja. Yksi tabletti päivässä riittää. Tabletit soveltuvat myös kasvisruokavaliota noudattaville, koska eivät sisällä eläinperäisiä aineisosia. Tabletit ovat lisäksi laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia.

Tuotetunnus (SKU): b12-4kk-jatkuva Osasto:

Kuvaus

Vahva B12–vitamiini 1000µg ODT

Annostus:Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää B12-vitamiinia 1000 µg, joka on 40 000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruoka- valiota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:Makeutusaine mannitoli, täyteaineet mikrokiteinen selluloosa ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaineet rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi, passionaromi, metyylikobalamiini.

LAKTOOSITON-GLUTEENITON –HIIVATON- EI ELÄINPERÄISIÄ AINESOSIA
Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.