Nivelravinne Omega-3 ja Boswellia Serrata

59,90 

1 pkt, 60 kapselia, 2kk jatkuva tilaus.

Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

Tämä huolellisesti suunniteltu ravintolisä on tarkoitettu tukemaan nivelten terveyttä ja hyvinvointia monipuolisesti. Nivelravinteen keskeisimmät aktiiviset ainesosat ovat Boswellia Serrata ja Omega-3-rasvahapot. Boswellia serrata sisältää boswelliini-yhdisteitä, jotka auttavat vähentämään nivelissä esiintyvää tulehdusta ja lievittämään nivelkipua.

Tuotetunnus (SKU): nivelravinne-60 Osasto:

Kuvaus

Annostus:
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää 850 mg kalaöljyä, joka sisältää 310 mg Omega-3:a (rasvahapot DHA 100mg ja EPA 150mg), olibaaniuute (Boswellia Serrata) 100mg, E-vitamiinia 12mg, inkivääri-oleohartsi 10mg, luteiinia ja zeaksantiinia 2,2mg, astaksantiinia 2mg, D-vitamiinia 20µg (400%*). Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. (* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta).
Ainesosat:
Luonnolliset kalaöljyn triglyseridit, gelatiini, olibaani-uute (Boswellia Serrata), stabilointiaine (glyseroli), astaksantiini, d-alfa-tokoferoli, inkivääri oleohartsi, luteiini & zeaksantiini (safloriöljy ja kehäkukka-uute), kolekalsiferoli

LAKTOOSITON | GLUTEENITON | HIIVATON