Töitä Pori

Töitä tarjolla Pori!

Hei sinä porilainen! Etsitkö töitä Porista? Jos olet tällä hetkellä ilman työtä, jos kaipaat vaihtelua nykyisiin töihisi tai kaipaat lisää töitä, meillä on sinulle hyviä uutisia. Etsimme Porin toimistoomme hyvää tyyppiä vakituiseen työsuhteeseen. Ei ole väliä  onko toiveissasi työskennellä kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti,  me olemme joustavia ja meille on tärkeintä löytää oikeita, sitoutuneita ihmisiä tiimimme vahvistukseksi.

Työ joka lisää hyvää oloa Porissa ja muualla Suomessa

Hyvinvointitukku avattiin Poriin syksyllä 2015. Yrityksemme muita toimintoja on  kuitenkin ollut Porissa jo 10 vuoden ajan. Itäpuistossa Satakunnan ja Porin ytimessä, jossa majailemme, tapahtuu joka päivä hyviä juttuja. Haluamme lisätä suomalaisten hyvinvointia erilaisten myymiemme tuotteiden avulla. Tuotteet vaihtelevat, mutta yksi suosituimmista tuotteistamme on laadukas D-vitamiini. Siitä pidetään erityisen paljon, sillä Suomen pohjoisen sijainnin ja pitkän pimeän kauden vuoksi jokainen suomalainen vauvasta vaariin tarvitsee D-vitamiinia hyvinvointinsa tueksi. D-vitamiinivalmisteemme on suomalainen ja yksi markkinoiden parhaimmista, joten siitä pidetään ja sitä tilataan mielellään aina uudelleen ja uudelleen. Työskennellessään Hyvinvointitukun huipputiimissä, pääsee tutustumaan myös muihin mielenkiintoisiin hyvinvointituotteisiin ja vitamiineihin.

Tule osaksi Porin kivointa työporukkaa

Tässä työpaikassa pääsee tekemään töitä taatusti yhdessä Porin kivoimmista työpaikoista. Meillä on positiivinen ja kannustava työilmapiiri, jossa fiilis nousee aika ajoin aina Tornitaloakin korkeammalle. Järjestämme monia yhteisiä tapahtumia, reissuja ja kilpailuja. Tärkeistä tyypeistä pidetään hyvä huoli ja meille kaikki tiimiläiset ovat tärkeitä. Kaikki työntekijämme ovat saaneet kattavan koulutuksen aloittaessaan työt yrityksessämme ja koulutusta myös tarjotaan säännöllisesti työsuhteen jatkuessa.   Jos tunnet, että sopisit Hyvinvointitukun tiimiin, täytä hakemus.  Kutsumme parhaimmiston haastatteluun ja tutustumaan toimistoomme. Täytämme avoimet paikat aina mahdollisimman nopeasti, joten älä epäröi täyttää lomaketta jo tänään!

Avoimet työpaikat Pori

Pori on Satakunnan ja koko Suomen merkittävä  osaamiskeskittymä terveys, hyvinvointi ja clean tech- aloilla. Siksi myös Hyvinvointitukku on valinnut toimipisteekseen juuri Porin. Hyvinvointitukun tavoitteena on olla hyvinvointialan edelläkävijä, joka sopii täydellisesti myös Porin kaupungin tavoitteeseen. Lisäksi haluamme kehittää Porin seudun työllisyyttä, tarjoamalla mahdollisuuden työllistyä. Porissa oli vuoden 2018 maaliskuussa 4668 työtöntä, joka on meidän mielestämme 4668 liikaa. Valitettavasti emme voi tarjota töitä näille kaikille porilaisille, mutta muutamia voimme työllistää. Pori on myös merkittävä opiskelijakaupunki. Koska pystymme tarjoamaan myös osa-aikatöitä, tarjoamamme työ sopii myös Porin opiskelijoille.

Töihin Poriin

Jos olet vasta muuttamassa Poriin ja etsit töitä Pori :sta, tämä voi olla myös sinun mahdollisuutesi! Suunnittelitpa sitten väliaikaista visiittiä Poriin tai olitpa muuttamassa pysyvästi Porin seudulle, sopii avoin työpaikka sinulle. Etsimme lähtökohtaisesti pitkäaikaisia työntekijöitä, mutta määräaikaisuus ei ole este työllistymiselle. Meille tärkeintä on työntekijän persoona. Etsimme positiivista, oma-aloitteista ja maalaisjärjellä varustettua sitoutunutta työntekijää.

Täytä Hakemus nyt ja Tule meille töihin!

    Olen kiinnostunut:
    vitamiinimyynnistäluonnonkosmetiikan myynnistä


    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen HL-Family Oy:n työnhakijarekisteriin.