Puhelinmyyntityö

Puhelinmyyntityö mahdollistaa monen muun työn olemassa olon

Puhelinmyynti mahdollistaa monien muiden alojen olemassa olon. Puhelinmyyjä työllistää oman työnsä kautta monien muiden ihmisten työn. Monet tuotteet jäisivät tuottamatta, lehtijutut kirjoittamatta, valokuvat ottamatta, tai postit kuljettamatta ilman että joku ensin myy tuotteen tai palvelun. Tämä joku on varsin usein puhelinmyyjä. Sortuessasi puhelinmyyntityön tai puhumattakaan puhelinmyyjien arvostelemiseen seuraavan kerran, mieti sitä kuinka monen ihmisen työ on välillisesti olemassa puhelinmyyjän ansiosta.

Sana puhelinmyynti mielletään helposti negatiivisena.Suomalaisessa kulttuurissa myynti yleisestikin ajatellaan helposti negatiivisena tyrkyttämisenä. Kun se vielä yhdistetään soittoon, josta ajatellaan ettei sitä kukaan ei halua, on negatiivinen kaiku sanalle puhelinmyynti valmis. Tästä uskomuksesta ja ajatuksesta on itse kunkin hyvä laajentaa omaa ajattelua, vaikkakin tätä mainetta ei hetkessä paranneta. Sen myönnämme mekin.

Puhelinmyynti on kuin valmentamista

Hyvinvointitukku tarjoaa puhelinmyyntityötä monilla toimistoillaan ympäri Suomen. Haluamme lisätä tietoisuutta myynnin tärkeydestä yhteiskunnan tärkeänä osana. Jos mielestäsi sana myynti kuulostaa negatiiviselta, korjaa se mielessäsi vaikka valmentajaksi. Sitähän myyntityö on. Myyjä eli valmentaja valmentaa eli myy tuotetta tai palvelua kertomalla miksi asiakas tuotteen tarvitsee, mitä hän tuotteella voi tehdä tai miten vaikuttaa positiivisesti häneen. Kaiken mikä ympärilläsi näet, on joku myynyt. Ja niinhän se on.

Hyväksi puhelinmyyjäksi opitaan

Hyväksi myyjäksi voi tulla kuka hyvänsä. On harhaluulo, että myyjäksi synnytään. Mielestämme hyväksi myyjäksi opitaan. Siksi myyntityö sopii ihan kenelle hyvänsä. Hyvinvointitukulla on palveluksessaan maan parhaita myyjiä. Siksi meillä pääsee osaksi huikeaa porukkaa, jolta voi oppia paljon. Koulutamme työntekijöistämme hyviä myyjiä. Osasta tulee jopa huippuja.

Puhelinmyyntityössä tärkeää on kuunteleminen. Myyjän kuunnellessa tarkkaan asiakasta, hän saa kuvan asiakkaan mielenmaisemista ja ehkä sanojen takaa kuuluvasta arvomaailmasta ja uskomuksista joita mahdollisella ostajalla saattaa olla. Näitä arvoja ja uskomuksia kuuntelemalla sekä ymmärtämällä, myyjä pääsee jyvälle asiakkaan tarpeista ja pystyy vastaamaan näihin.

Hyvinvointitukun puhelinmyyntityö

Hyvinvointitukku etsii jatkuvasti puhelinmyyjäksi haluavia tai sellaisena jo toimiva tekijöitä. Jos haluat työn, jossa on taatusti hauskaa, hae meille. Vaikka tarjoamamme työ onkin pääsääntöisesti puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä, toimimme rehdisti ja olemme aidosti hyvä työpaikka. Maksamme palkat ajallaan, työsopimuksemme on käyty läpi alan huippulakimiesten toimesta, noudatamme pilkun tarkasti työsopimuslakia ja pidämme huolta työntekijöistämme. Tiedämme paremmin kuin moni muu yritys, että niin on toimittava jos haluaa menestyä 2010-luvulla. Me haluamme.

Olemme olleet alalla vuosikymmeniä. Moni asia on muuttunut tänä aikana, eikä vähiten työmarkkinat. Nykyisin työntekijät etsivät työpaikkaa jossa voi kehittyä, jossa saa olla osa yhteisöä, jossa on joustoa ja vapautta itse vaikuttaa asioihin. Koska työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja resurssimme, ei meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin vastata tähän tarpeeseen, mikäli haluamme saada parhaat ihmiset ja selvitä markkinoilla kovasta kilpailusta huolimatta. Ja juuri sitä me haluamme.

Täytä hakemus nyt!

Täytä siis oheinen hakemus ja hae rohkeasti puhelinmyyntityötä Hyvinvointitukusta. Katsotaan mihin yhteinen matkamme voisi johtaa!

    Olen kiinnostunut:
    vitamiinimyynnistäluonnonkosmetiikan myynnistä


    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen HL-Family Oy:n työnhakijarekisteriin.