Kokeile myyntityötä kuukausipalkalla

Kokeile myyntityötä kuukausipalkalla

Hei sinä ihana ja reipas tamperelainen, seinäjokelainen, turkulainen tai porilainen! Tarvitsemme lisää auttavia käsiä töihin kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työllistyessäsi nyt meidän vakavaraisen yhtiömme huipputiimiin kyseisillä paikkakunnilla, maksamme sinulle vähintään 2000 euron kuukausipalkan, niin kauan kunnes olet päässyt vauhtiin ja olemme hioneet sinusta myyntityön timanttisen ammattilaisen!

Tämä palkka on tarkoitettu tueksi kaikille kokopäiväisille työntekijöillemme, jotta he voivat rauhassa omaksua uuden työnsä ja aloittaa uudessa työpaikassaan. Edellytyksenä on, että työskentelet täyden tuntimäärän.

Hae Kotimaisen Hyvinvointitukun Myyntitiimiin Nyt!

  Olen kiinnostunut:
  vitamiinimyynnistäluonnonkosmetiikan myynnistä


  Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen HL-Family Oy:n työnhakijarekisteriin.

  Edustamme monia laadukkaita brändejä

  Tarjoamme monipuolista myyntityötä yhdessä Suomen suurimmista ja vanhemmista telemarkkinointiin erikoistuneista yrityksistä. Vuodesta 1993 olemme myyneet suomalaisille muun muassa lehtiä, sähköä, hyvinvointituotteita ja lukuisia muita suosikkituotteita.

  Meillä sinua auttavat myynnin huippukouluttajat ja ammattilaiset sekä tietysti loistavat kollegat ja tiimi. Tarjoamamme työ on joustavaa ja pääset myös itse vaikuttamaan työaikoihin. Lisäksi käyttämämme soittojärjestelmät ja muut myynnintukityökalut ovat huippuluokkaa. Toimistomme ovat viihtyisät ja sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten töihin on helppo saapua, asuitpa sitten missä päin kaupunkia hyvänsä. Myös etätyön tekeminen on meillä mahdollista.

  Taloudellista turvaa epävarmana aikana

  Tilanne taloudessa ja sitä kautta myös työmarkkinoilla on nyt koronaviruksen aiheuttaman tilanteen myötä epävarma. Monilla aloilla saattaa olla edessä vaikea kevät ja kesä maailmaa ravistelevan koronavirusepidemian takia ja tästä syystä työpaikkojakin on varmasti vähemmän tarjolla. Me uskomme, että huipputuotteitamme ostetaan ainakin yhtä paljon kuin tähän saakka. Ihmiset haluavat pitää terveydestään huolta. Töitä riittää, joten hae mukaan meidän tiimiimme nyt!

  Arvostamme elämänkokemusta – Kukaan ei ole liian iäkäs

  Työntekijältä toivomme positiivista ja avointa asennetta. Meille ei kukaan ole liian iäkäs, vaan arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta työelämästä. Saat kuitenkin olla myös vastavalmistunut tai muuten vasta työurasi alussa. Meiltä saat arvokasta työkokemusta. Suomenkielentaito on tässä työssä onnistumisen edellytys.

  Täytä hakemus nyt ja lähde rohkeasti uudelle uralle!

  Jos haluat kysyä lisää tarjoamamme työpaikkaan ja työhön liittyvistä asioista ota yhteys, niin jutellaan!

  Hae Kotimaisen Hyvinvointitukun Myyntitiimiin Nyt!

   Olen kiinnostunut:
   vitamiinimyynnistäluonnonkosmetiikan myynnistä


   Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen HL-Family Oy:n työnhakijarekisteriin.