Usva & Aava hyaluronihappo seerumi

59,90 

1 pkt, 30 ml, 3kk jatkuva tilaus.

Hyaluronihappo hoitaa ja kosteuttaa ihoa

Usva & Aava hyaluronihappo seerumi on kotimainen ja täysin luonnollinen sekä vegaaninen tuote. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Miedosti tyrnin tuoksuisena se sopii myös tuoksuherkille. Tuotteen annostelu on helppoa pumppupullosta, koostumus on helposti levittyvä niin se ei tahmaa ja imeytyy nopeasti!

Käyttöohje: Painele ensimmäisellä kerralla pumppua pohjaan noin 4-6 kertaa, kunnes seerumia alkaa tulemaan. Päivittäisessä käytössä puhtaalle iholle 2-3 painallusta.

Tuotetunnus (SKU): usva-aava-hyaluronihappo Osasto:

Kuvaus

Usva & Aava sisältää hyaluronia 0,5%, joka on otollinen määrä ihon oikean pH arvon säilyttämiseksi.

Hyaluronihappo pääsee tunkeutumaan syvälle ihon eri kerroksiin, jonka takia se hoitaa ja korjaa ihon rakennetta tehokkaasti ja pitkäjänteisesti. Se ylläpitää ihon kimmoisuutta, tasoittaa ryppyjä / juonteita ja kosteuttaa ihoa myös ihon syvistä kerroksista. Usva & Aava hyaluronihappo sisältää kolmea eri hyaluronihappotyyppiä, joista jokainen vaikuttaa ihoon eri tavalla.

Hyaluronihapon pääasiallinen tehtävä on sitoa vettä itseensä – parhaimmillaan jopa satakertaisen määrän itseensä verrattuna! Tästä johtuva mikrotason turvotus häivyttää ihon epätasaisuuksia ja saamme nauttia tasaisesta ja kuulasta ihosta. Ihon oma hyaluronihapon tuotanto vähenee jo pari- kolmekymppisenä, jonka takia iho veltostuu ja syntyy epätasaisuuksia. Hyaluronihappo kosteuttaa mm. ihon omaa kollageenia ja parantaa kollageenituotantoa, sekä auttaa sitä säilyttämään kimmoisuutensa.

Sisältää:
Vesi, glyseriini, propandioli, koivunmahla*, betaiini, tyrninmarjamehu*, natriumhyaluronaatti, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, hydrolysoitu hyaluronihappo, akaasiakumi, ksantaanikumi, tyrnimarjauute, maitohappo. (*Luomulaatuisia)